TELJES KÖRŰ IPARI TAKARÍTÁS MEGBÍZHATÓ CSAPATTAL, VÁLASSZON MINKET!

Professzionális ipari takarítás

Takarító csapatunkkal vállaljuk logisztikai központok, raktárhelyiségek, üzemcsarnokok, ipari csarnokok takarítását Budapesten és az ország területén.

Logisztikai központok, raktárak takarítása

Felmérjük, hogy milyen jellegű és teljesítményű ipari seprőgépre van szükség az adott raktár, vagy logisztikai központ takarításához.

Üzem- és ipari csarnokok takarítása

Egy üzemcsarnokra többnyire a nagy területek és felületek jellemzőek és mint a logisztikai csarnoknál, a padlótisztítás géppel történik.

Mélygarázsok
takarítása

A mélygarázsok takarítása tekintettel a hely jellegére külön eljárást igényel. A tisztítás gépi söpréssel, padlósúroló géppel történik.

Alpin
takarítás

Az alpin technika használata a takarítás területén is szükséges, hiszen számos épület külső tisztítása csak így oldható meg.

ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS

Az építkezés utáni takarítás voltaképpen három tényezős:

Durva takarítás épületek átadásakor

Ennek során az építkezés során használt fóliákat leszedjük a helyszínen, letisztítjuk az ablak keretet, valamint felsöpörjük a helyszínt, hogy a darabos hulladékokat, esetleges törmelékeket eltávolítsuk. Ennek része a fürdőszoba és WC, valamint a vizes blokkok lemosása a portól és szennyeződéstől, a csempék alapos letisztítása a festék- és egyéb foltoktól, ami az építkezés során keletkezik. A talaj hideg burkolatát szintén lemossuk, tisztítjuk a durvább szennyeződésektől.

Az új épület pipere takarítása

Ez tartalmazza voltaképp a teljes takarítást, és azután következik, miután berakták a szakemberek az ajtókat, lerakták a parkettát, vagy más burkolatot. Ennek része az alapos ablaktisztítás, a parketta, laminált padló felmosása, fürdőszoba, WC újbóli áttakarítása, hiszen előfordulhatnak még az épület átadása előtt kisebb javítások. Ez tartalmazza a parketták, burkolatok alapos takarítását, valamint a nyílászárók (ajtók és ablakok) takarítását, a falak letakarítását, alapos porszívózást, ami nemcsak a padlóra vonatkozik, hanem tartalmazza a sarkok, küszöbök, ablakkeretek és minden egyéb porszívózást, valamint egy újabb felmosást, miután ezek megtörténtek.

Átadás előtti takarítás

A pipere takarítás az átadás előtt szinte teljeskörűen lefedi az épület takarítását. Azonban előfordul, hogy az átadás előtt még valamilyen javítási tevékenység folyik az épületben. Ezért szükség van az átadás előtt az épület takarításának végső korrekciójára, ami tartalmaz még bármilyen szükséges takarítást, ami az adott épületben adódik. Ez tartalmazhat porszívózást, végső portalanítást.

A takarítás három szakasza nem mindenhol különül el ilyen határozottan, azonban mindenképp tartalmazza mind a háromféle takarítást.

AZ ÁLTALUNK ELVÉGZETT TAKARÍTÁSSAL BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK

Pénzmegtakarítás

A takarítás céljai közé a tiszta, egészséges és rendezett környezet biztosításán túl az állagmegőrzés is beletartozik. Takarítócsapatunk szakszerű takarítást végez, mindenhez a megfelelő technológiát alkalmazva, így meghosszabbítjuk a bútorok és irodai gépek élettartamát, ami által pénzt takaríthat meg.

Időmegtakarítás

Levesszük válláról a takarítással kapcsolatos feladatokat, hogy idejét vállalkozása építésére, egyéb teendőire tudja fordítani. Tiszta kellemes munkahelyet biztosítunk a lehető leggyorsabb munkavégzéssel mindig szem előtt tartva, hogy az elvégzett munka a legjobb minőségű legyen.

Miért válasszon minket?

Szakértelem

Olyan technológiákat alkalmazunk, mely elősegíti a helyiségek tisztaságát, rendezettségét, esztétikáját, egészséges, jó közérzetet biztosító légkörét. A különböző felületekhez a megfelelő takarító anyagokat és eszközöket alkalmazzuk.

Rugalmasság

Az Ön igényeihez alkalmazkodunk az időbeosztást és a takarítási feladatok kiválasztását illetően. Hétvégén is vállaljuk a takarítást, ha az felel meg Önnek.

Megbízhatóság

Válogatott munkatársakból álló takarító csapattal dolgozunk. Fontos számunkra a diszkréció, és pontosság. Munkájukra odafigyelő és azt szerető embereket választunk.

Ingyenes felmérés

A takarítandó helyiségek megtekintése, a takarítási igények megbeszélése után adunk egyedi árajánlatot.

Gyors munkavégzés

Az elvállalt projekteket a lehető legrövidebb időn belül végezzük el tökéletességre törekedve.

Kedvező árak

Figyelembe vesszük az adott raktár, csarnok, üzem paramétereit, és az igényelt takarítási szempontokat, így korrekt árat tudunk adni egyedileg.

Logisztikai központok, raktárak takarítása

Felmérjük, hogy milyen jellegű és teljesítményű ipari padlótisztítógépre van szükség az adott raktár, vagy logisztikai központ takarításához és minden alkalommal a megfelelő gépparkot biztosítjuk. Ahol – a hely specialitása miatt – nincs lehetőség ipari tisztítógépet alkalmazni, ott kézi erővel végezzük el a padló seprését és tisztítását. A takarítás szerves részét képzi még a pókhálók eltávolítása, a fali szerelvények, porral oltók, polcrendszer, targoncaütközők, rámpakapuk, dilatációk és személykijáratok-közlekedők alapos tisztítása.

A raktár takarítás munkáink része szokott lenni többnyire (természetesen megállapodás szerint) az éves nagytakarítás, ami tartalmazza a falmosást, pókhálózást, portalanítást, a polcrendszer teljes magasságig történő tisztítását, a padozat mélytisztítását és a rámpakapuk külső-belső teljes lemosását. Igény esetén a rámpaaljak tisztítását is.

Üzem- és ipari csarnokok takarítása

Az üzemcsarnokok takarítása hasonlóképpen történik, mint a logisztikai központok takarítása. Egy egy üzemcsarnokra az ipari terület jellegétől függően a padlótisztítás speciális gépekkel történik. Ipari seprőgéppel feltisztítjuk a padlót, majd ipari felmosó automatával (amely tisztítja a padlót vízzel, áztatja, súrolja és felszívja) teljesen tisztán lehet tartani az adott ipari csarnokot. Így az üzemcsarnokban a takarítás egyik első lépése ez. Az iparban alkalmazott különböző speciális technológiák hatására sokszor fordul elő egyedi és rendkívüli tisztítási igény. A tisztítandó felület, az eltávolítandó szennyeződés, a használatban lévő gépek vagy akár ezeknek az elhelyezkedése meghatározza mind a tisztító anyag, mind a kivitelezési módszer lehetőségeit. Ezen projektek esetenként külön megegyezés részét képzik.

Az ipari csarnokokban is alkalmanként nagytakarításra van szükség. Ilyenkor a megrendelőinkkel állítjuk össze a nagytakarítás részleteit.

Mélygarázsok takarítása

A mélygarázsok takarítása tekintettel a hely jellegére külön eljárást igényel.

Szükséges a csövek takarítása, a pókhálózás, de természetesen nem maradhat el a talaj tisztítása sem. Ennek során a padlót feltisztítjuk, aminek része a gépi söprés padló mosó és padlósúroló géppel, ezáltal el lehet távolítani a makacsabb – pl olajos – szennyeződéseket is.

Itt is szükség szerint elvégezzük a nagyobb takarításokat igény szerint és alkalmanként.

Alpin takarítás

Az alpin technika használata a takarítás területén is szükséges, hiszen számos épület külső tisztítása csak így oldható meg. Az alpin technika jelentősen költséghatékony megoldás az állványozással szemben, hiszen nem szükséges felállványozni az egész épületet.

A magasban, emelőkosár és kötél, valamint egyéb szükséges felszerelés használatával biztonságosan végzett takarítás számos helyen használatos. A magas épületeken, ipari üzemekben, irodaházakban vagy magas üzletközpontokon végzett ablaktisztítás, ablakkeret tisztítás, homlokzati felületek tisztítása például vizes technikával vagy magasnyomású víztisztítással oldható meg speciális, erre képzett szakember segítségével.

Munkatársaink teljesen képzettek, bizonyítvánnyal rendelkeznek az alpin takarítási technikákban.

Minden alkalommal egyedileg felmérjük a felszínt és az alapján adunk árajánlatot igény szerint.

Takarítási szolgáltatásaink árai

A pontos árainkról érdeklődjön kollegáinktól telefonon vagy kérjen helyszíni felmérést!

KÉRJE INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSÜNKET!

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk Önt:

Vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Copyright © 2019 Orient Trio. - Minden jog fenntartva!
Call Now Button